30 års erfaring

Arkitektene Petter Nordahl og Vincenzo Marchese begynte sitt faglige samarbeid i 2009 som resulterte i etableringen av Noma arkitekter AS i 2015. Vi har over 30 års erfaring som arkitekter og har tegnet alt fra store og komplekse bygg, som Kunsthøgskolen i Oslo, til eneboliger og hytter i inn- og utland. Med arkitekturen ønsker vi å gå litt lenger, fortelle en historie og uttrykke dette både funksjonelt, teknisk og estetisk.

Petter Nordahl
Partner, Daglig leder
Arkitekt MNAL

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(+47) 90 11 46 73

Petter Nordahl har erfaring fra egen praksis og prosjektansettelser, bl.a. bygging og drift av den nye hovedflyplassen på Oslo Lufthavn Gardermoen i årene 1996-2000 og 2007-2014. Komplekse problemstillinger innen byggteknologi har gitt stor prosjekteringskompetanse på områdene bolig, kultur- og næringsbygg. Den vedvarende interessen for flerfaglig arbeid stammer fra gjennomføringen av den visuelle profilen til de Olympiske Vinterleker på Lillehammer i 1994 der Nordahl var prosjektleder for arkitektur & scenografi. 
Foto: Jean Lorentzen

Last ned
CV Petter Nordahl

Vincenzo Marchese
Partner, Faglig leder Italia
Arkitekt

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(+39) 338 6889469

Vincenzo Marchese har erfaring fra arkitektkontorer både i Tyskland, Italia og Norge, parallelt med hans egen arkitektur-, kunst- og møbelproduksjon. Treningen i å kombinere det visjonære med operativt fagarbeid har blitt hans store styrke. Marchese ble premiert i fem arkitektkonkurranser for det tyske studio Jourdan & Müller i årene 2000-2003, og var direktør i studio Acciaro på Sicilia fra 2003-2009. Hans flerfaglige interesse har også resultert i kuratorvirksomhet, bl. a. utstillingen ”Norsk arkitektur i Fehns fotspor”.
Foto: Kjersti Gjems Vangberg.

Last ned
CV Vincenzo Marchese

Adresse

  • Noma arkitekter AS
    Grønvoll allé 15D
    0663 Oslo, Norge

© NOMA Arkitekter. Levert av 2T&T Nordic.

Til toppen