Skip to main content
Fortelle historier

Med arkitekturen ønsker vi å gå litt lenger, fortelle en historie og uttrykke dette både funksjonelt, teknisk og estetisk.

Arkitektene Petter Nordahl og Vincenzo Marchese begynte sitt faglige samarbeid i 2009 som resulterte i etableringen av Noma arkitekter AS i 2015. Vi har over 30 års erfaring som arkitekter og har tegnet alt fra store og komplekse bygg, som Kunsthøgskolen i Oslo, til eneboliger og hytter i inn- og utland.

Last ned: Firmapresentasjon

Petter Nordahl
Partner, Daglig leder
Arkitekt MNAL

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(+47) 90 11 46 73

Petter Nordahl har erfaring fra egen praksis og prosjektansettelser, bl.a. bygging og drift av den nye hovedflyplassen på Oslo Lufthavn Gardermoen i årene 1996–2000 og 2007–2014. Komplekse problemstillinger innen byggteknologi har gitt stor prosjekteringskompetanse på områdene bolig, kultur- og næringsbygg. Den vedvarende interessen for flerfaglig arbeid stammer fra gjennomføringen av den visuelle profilen til de Olympiske Vinterleker på Lillehammer i 1994 der Nordahl var prosjektleder for arkitektur & scenografi. 
Foto: Jean Lorentzen

Last ned
Petter Nordahl CV

Vincenzo Marchese
Partner, Faglig leder Italia
Arkitekt

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(+39) 338 6889469

Vincenzo Marchese har erfaring fra arkitektkontorer både i Tyskland, Italia og Norge, parallelt med hans egen arkitektur-, kunst- og møbelproduksjon. Treningen i å kombinere det visjonære med operativt fagarbeid har blitt hans store styrke. Marchese ble premiert i fem arkitektkonkurranser for det tyske studio Jourdan & Müller i årene 2000–2003, og var direktør i studio Acciaro på Sicilia fra 2003–2009. Hans flerfaglige interesse har også resultert i kuratorvirksomhet, bl. a. utstillingen ”Norsk arkitektur i Fehns fotspor”.
Foto: Kjersti Gjems Vangberg.

Last ned
Vincenzo Marchese CV

Utvalgte kunder

Adresse

  • Noma arkitekter AS
    Grønvoll allé 15D
    0663 Oslo, Norge

© NOMA Arkitekter. Levert av 2T&T Nordic.

Til toppen